Patronul Petrolului, Dan Capră, a confirmat astăzi că varianta revenirii lui Alex Benga la echipa ploieşteană este una de luat în calcul.

„Nu doar că ne-am gândit la această variantă, dar am avut deja şi unele discuţii în acest sens. Este adevărat că revenirea lui Benga este o variantă care prezintă interes pentru noi!”, a punctat Capră.

Benga s-a transferat la începutul acestui an la Botev Plovdiv, dar problemele pe care le are echipa bulgară cu banii au făcut ca fundaşul român să fie pus pe lista cu jucătorii care trebuie să îşi caute echipe.

Dan Capră a ţinut să precizeze şi că zvonurile legate de eventualele plecări de jucători de la echipă sunt nefondate.

„Eu vă spun că nu pleacă nimeni! Nici Alcenat, nici altcineva. Asta vă pot spune acum! Scopul nostru nu este să dăm drumul jucătorilor!”- ne-a declarat Dan Capră.

Patronul Petrolului a recunoscut şi că a luat în calcul varianta în care Petrolul ar putea dezavantajată de arbitraje în viitorul sezon al Ligii I :”Este normal să ne gândim şi la aşa ceva, mai ales că am păţit-o şi anul trecut! O să stabilim în mod clar ce vom avea de făcut în astfel de cazuri, dacă ele vor apărea. Nu am luat o decizie în privinţa oamenilor care vor lua poziţie în numele clubului,  dacă vom fi nedreptăţiţi, dar, repet, analizăm situaţia asta pentru că ne aşteptăm să avem astfel de piedici!”, a mai punctat Dan Capră.