Foarte rar se întâmplă ca jucătorii importanţi ai unei echipe de fotbal să răspundă la scrisorile primate de la fani. Motivele sunt complexe şi nu merită discutate. Merită, însă, apreciat gestul belgienilor Eden Hazard şi Laurent Ciman care i-au răspuns unei bunicuţe de 80 de ani, mare fan al naţionalei Dracilor Roşii.

Bătrâna le-a trimis o scrisoare de încurajare jucătorilor Belgiei, însă nu se aştepta să primească şi răspuns: "Am 80 de ani şi sunt o mare fană a întregii echipe. Îmi doresc foarte mult să câştigaţi. Mult noroc", a scris Mamy Francine.

Hazard şi Ciman i-au transmis un mesaj video, cu ajutorul unui curier, şi i-au făcut cadou un tricou original al naţionalei Belgiei, cu numele bătrânei, semnat de cei doi jucători.

Impactul emoţional pe care l-a avut gestul fotbaliştilor a fost unul major, Mamy Francine fiind absolut uimită că a fost băgată în seamă de jucătorii naţionalei.

Bătrâna ştie toţi jucătorii şi are casa plină de materiale promoţionale ale naţionalei Belgiei, fiind nu doar printre cei mai bătrâni, dar şi printre cei mai înfocaţi fani ai belgienilor.

foto: purelyfootball.com