„Eu mi-aş dori ca Petrolul să ia titlul, am vrut să se întâmple asta şi anul trecut! Pentru suporteri, care fac o atmosferă deosebită, pentru Lucescu şi Pentru Mutu, doi oameni pe care îi consider prieteni!”, asta a declarat Daniel Pancu pentru prosport.ro.

Sigur, declaraţia poate părea una de complezenţă, dar este mai mult decât atât! Asta pentru că Pancu reprezintă, la rândul lui, o altă echipă care are suporteri pătimaşi şi declaraţii de acest gen au întotdeauna o doză de risc. Pe care Pancu şi-a asumat-o.

Faptul că din ce în ce mai mulţi oameni din fotbalul românesc, în afara lui Mitică Dragomir, normal, vorbesc despre şansele Petrolului la titlu, în viitorul sezon, arată faptul că echipa antrenată de Răzvan Lucescu este cotată printre favorite. Şi nu cred că este vorba doar despre atmosfera fantastică de la Ploieşti, ci şi despre jocul echipei, în definitiv, acesta fiind elementul care poate asigura succesul.

Iar când Pancu a făcut declaraţia asta, cred că a făcut-o şi din calitatea fotbalistului care apreciază jocul Petrolului.

Un lucru e cert, însă. Odată cu apariţia Rapidului şi a Craiovei în Liga I, „sateliţii” Stelei se împuţinează. Iar fără ei, e cam greu pentru „marea campioană”.