Profitând e faptul că a mai fost şi el băgat în seamă, de către presa centrală,  Mitică Dragomir a persiflat valoarea echipei Petrolul Ploieşti, căreia nu i-a dat nicio şansă în lupta pentru titlu.

"Doar Steaua şi Astra se pot bate pentru câştigarea campionatului. La Petrolul, în afară de galerie şi antrenor, nu cred că există altceva care să schimbe mersul lucrurilor", a declarat Dragomir pentru gsp.ro

Acum, Dragomir poate să spună ce vrea el, e un om liber, dar trebuie să îşi assume ce spune! Asta uită foarte mulţi oameni de fotbal din România atunci când deschid gura! Să conecteze şi creierul înainte să spună ceva!

Dragomir, oracolul penibil al fotbalului românesc, fostul şef al LPF, în perioada în care echipe precum Victoria Brăneşti, Internaţional Piteşti, Unirea Urziceni au apărut şi au dispărut din prima ligă, nu întâmplător, consideră că Petrolul nu are echipă pentru a se bate la titlu.

Nu cred că declaraţia asta a lui a apărut aşa, într-o doară, ci are un scop clar.

Petrolul va fi atacată, probabil, de mai mulţi specialişti de teapa lui Dragomir, tocmai pentru a se încerca exercitarea unei presiuni suplimentare.

Omul ştie bine ce face atunci când lansează astfel de petarde. Că doar în mandatul lui o echipă ca Oţelul a putut să ia campionatul şi să ne facă de râs prin Liga Campionilor.

Într-un fotbal normal, aşa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată. Dacă rămânea şef la LPF, şansele ca Astra să ia campionatul ar fi fost imense. Că doar îi venea rândul lui Niculae, nu?

Dacă tot s-a băgat în seamă cu Petrolul, Dragomir trebuie să îşi asume şi urările din partea ploieştenilor. Asta ca să înţeleagă faptul că nu te poţi lua de Petrolul şi să rămâi neatins.

Păcat, totuşi, că a făcut declaraţia asta, pentru că ar fi avut o şansă mare să fie angajat la o brutărie din Ploieşti. De pe strada Rudului, din câte am înţeles!