Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, este contrazis de prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, care a afirmat că „este o gogoaşă”, afirmaţia potrivit căreia liberalii şi-ar dori o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.
Iohannis a spus joi, într-o conferinţă de presă, că o nouă suspendare a preşedintelui României nu este „nici posibilă, nici oportună, nici dorită de PNL”. '”Mi se pare o gogoaşă. Nu s-a discutat în PNL aşa ceva şi cei pe care îi cunosc eu nu merg pe susţinerea unei suspendări”, a răspuns Iohannis, referitor la declaraţia lui Dan Voiculescu.
Prim-vicepreşedintele PNL s-a arătat deranjat şi de declaraţiile colegilor săi de partid care au afirmat că îşi doresc o nouă suspendare a preşedintelui. „Că anumite voci izolate din PNL s-au grăbit să-şi dea cu presupusul, e partea a doua a chestiunii. Pe mine, sincer, m-a deranjat un pic că prin acele voci, care nu au nicio acoperire în conducerea partidului pe această temă, s-a creat impresia că PNL vrea o suspendare. PNL nu vrea o suspendare. Ar fi o prostie acum, când mai este un an de mandat de preşedinţie”, a explicat Klaus Iohannis.
Dan Voiculescu a declarat că dacă ar depinde de el, preşedintele Traian Băsescu ar fi suspendat ''mâine'' din nou.