Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, a avut, luni seara, un schimb acid de replici cu realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, chiar în platoul studioului Antenei 3, pe tema ieşirii liberalilor de la guvernare.

Antonescu a declarat, la Antena 3, că USL nu s-a rupt pentru un om, "fie el şi unul de valoare", referindu-se la prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, pentru care s-a dorit un portofoliu de ministru, dar şi unul de vicepremier.

Liberalul a arătat că, deşi nu s-a vorbit despre oameni "la vedere", în conflictul din interiorul USL, în spatele deciziei PNL de a ieşi de la guvernare au stat oamenii care au avut încredere în acest partid.

"Nu trebuie să faceţi nici pe procurorul, nici să strigaţi, nu v-am trimis eu la DNA. Antena 3 a făcut şi lucruri extraordinare... Fiţi mai academic, e totuşi un post mare Antena 3", a punctat Crin Antonescu, în faţa tirurilor lui Mihai Gâdea, deranjat de ruperea USL.

"Aveţi două obsesii: Victor Ponta şi Mihai Gâdea", i-a replicat Gâdea lui Antonescu.

Nu este prima emisiune în care Gâdea este prins in corzi de către invitatul său. O emisiune în care a fost invitat fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a făcut deliciul publicului pentru modul în care Gâdea a fost pus la punct de invitatul său.