O fotografie care îi înfăţişează pe premier şi pe Regele Mihai I stând la masă a fost postată, vineri, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, în text precizându-se că prim-ministrul a luat masa cu Regele Mihai în cea de-a treia zi de Crăciun, la palatul de la Săvârşin.  UPDATE: Ulterior, la doar cateva ore, echipa premierului a revenit asupra postarii initiale, spunand ca fotografia in care aparea alaturi de regele Mihai era una mai veche si ca, in realitate, seful Executivului a luat masa cu membrii familiei regale, insa nu si cu regele.

Ulterior, fotografia si mesajul au fost sterse, in locul acestora fiind postate o serie de fotografii in care premierul apare alaturi de sotie si de copii, precum si alaturi de principesa Margareta si principele Radu Duda. Mesajul care insoteste fotografiile este unul in care se precizeaza ca Regele Mihai nu a luat parte la eveniment.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna.

Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greseala de echipa online. La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regala fiind reprezentata de catre Principesa Margareta si principele Radu" a fost mesajul de rectificare postat pe pagina premierului si insotit de cele doua poze actuale.