Elena Udrea a împlinit joi 40 de ani şi a sărbătorit evenimentul la un local de lux din nordul Capitalei. La petrecere a venit şi preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, Maria

"Este mai multă emoţie când te gândeşti decât când trăieşti efectiv această zi. M-am uitat astă-seară în oglindă, m-am uitat de dimineaţă, nu s-a schimbat mare lucru", a declarat Elena Udrea, la începutul petrecerii.

Elena Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie albă cu pietre semipreţioase, creată de un designer român.

"Am vrut să fie pe măsura ocaziei. Am spus că e probabil ultima mare aniversare pe care o s-o fac, la 50 de ani nu mai fac nicio întîlnire şi am preferat să fie ceva mai elegant", a explicat democrat-liberala.

Pe măsura ocaziei au fost şi invitaţii. În jurul orei 22 au venit Elena Băsescu şi soţul ei, împreună cu micuţa Sofia Anais. Puţin mai târziu au ajuns şi preşedintele Traian Băsescu şi soţia lui, Maria.

La finalul unui an în care a trecut prin experienţa divorţului, Elena Udrea spune că nu regretă nimic din tot ce a făcut până acum şi că este gata să ia viaţa de la început.

"Patruzeci de ani! Au trecut ca o clipă... Şi totuşi înseamnă o viaţă... Nu regret nimic, nu aş schimba nimic. Sunt fericită cu alegerile pe care le-am făcut. Momentul acesta este un sfârşit şi este un început. Sunt pregătită pentru a porni mai departe şi vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături!", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Anul 2013 nu a trecut însă fără evenimente marcante. De la ultima aniversare, Elena Udrea a divorţat de Dorin Cocoş. De atunci, Udrea a slăbit, şi-a schimbat look-ul, dar şi stilul vestimentar.