Liderul PNL Crin Antonescu l-a atacat, joi, pe premierul Victor Ponta, într-o emisiune televizată, afirmând că în ultima perioadă a spus "multe neadevăruri", multe vizându-l pe chiar pe el. Totuşi, preşedintele liberal a afirmat că nu doreşte ruperea USL şi că nu va face nimic care să ducă la distrugerea acestei alianţe.

"Victor Ponta a spus multe neadevăruri, dar acest lucru nu mai contează. A spus că vreau să dau televiziunea publică lui Cozmin Guşă, ceea ce nu e real", a declarat Crin Antonescu, la Digi 24.

De asemenea, el a adăugat că nu este mulţumit 100% de activitatea ministrului Daniel Chiţoiu, cum nu este mulţumit 100% nici de activitatea sa sau a premierului. În ciuda acestui fapt, referindu-se la Chiţoiu, el a spus că mulţumit de activitatea lui.

În plus, preşedintele PNL Crin Antonescu a recunoscut că există neînţelegeri în USL, că situaţia e destul de tensionată în interiorul coaliţiei de guvernare. Mai ales din cauza unor grupuri din PSD care confundă USL cu partidul social-democrat.

"USL nu este un colhoz al fericirii pe pământ în guvernarea Victor Ponta, să fie foarte clar. Situaţia este destul de tensionată, avem probleme cu grupuri din PSD, care confundă USL cu PSD din 2004. Avem probleme şi cu referirea la mesajul iniţial al Uniunii", a spus liderul liberal.

Totuşi, Crin Antonescu a declarat că nu-şi doreşte ruperea alianţei şi că partidul său nu va face nici un pas de la sine în această direcţie.