Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, toţi candidaţii PSD ar fi redutabili într-o confruntare electorală, mai puţin Mircea Geoană. Antonescu şi-a amintit şi că pe 6 decembrie se împlinesc patru ani de la episodul "Mihaela, dragostea mea!".

"Se împlinesc 4 ani în seara asta, apropo, de la "Mihaela, dragostea mea", a spus Antonescu, cu zâmbetul pe buze.

O luptă electorală Antonescu - Ilie Sârbu ar fi civilizată, conform liderului PNL.

"Eu presupun că ar fi civilizat. Eu nu m-aş referi la vânătorile domnului Sârbu şi domnul Sârbu nu m-ar declara dement. Cred că ar fi o bătălie civilizată. Îmi pare puţin probabilă, dar, dacă vom ajunge să nu mai avem USL, ceea ce sper să nu se întâmple, să avem un candidat PNL şi unul PSD, domnul Ilie Sârbu nu e mai puţin redutabil decât alţi candidaţi PSD. Toţi sunt redutabili, mai puţin Mircea Geoană. Victor Ponta ar fi foarte redutabil", a spus Antonescu.

Întrebat dacă ar accepta sorijinul lui Băsescu într-un al doilea tur, Antonescu a răspuns: "Dacă s-ar întâmpla asta, aş proceda cum a procedat Băsescu în anul 2000 în bătălia pentru Primăria Capitalei. A procedat inteligent şi pentru că a peocedat corect. Voturile nu se iau de la un candidat, voturile se iau de la cetăţeni direct. Nu am treabă cu brokerii de voturi".