Proaspăt înrolat în PDL, Cătălin Predoiu şi-a propus să cârpească golurile partidului, provocate de dezertările din ultimul an.

Imediat ce a fost uns vicepreşedinte al partidului, Predoiu s-a pus pe treabă, pentru a putea reşapa partidul într-un timp record, astfel încât formaţiunea politică să nu se mai facă de râs la următoarele alegeri.

“În PDL sunt ingredientele necesare, intelectuale şi de tradiţie, ca să creăm un partid cum n-a mai fost în România, modern, flexibil, cu o comunicare impecabilă, cu aplecare către cetăţean. Şi dacă ai un astfel de partid, îţi poţi pune problema să schimbi România. De asta am intrat în luptă”, a declarat fostul ministru de Justiţie.

Entuziasmat de noua poziţie politică, fostul liberal Cătălin Predoiu, anunţă voalat că este în plină campanie de recrutare de membrii PDL: ”Îi invit şi pe alţii să facă acest pas. În primul rând alături de PDL, dar important e că oamenii de calitate să intre în politică. Eu sper că îndrăzneala mea de a păşi pe acest teritoriu să fie urmată şi de alţii. Nu putem schimba politica românească fără să intrăm în ea”.

”Valorile au spus că nu trebuie să se amestece în politică şi au încercat să schimbe lucrurile pe lângă politică. A fost o abordare neinspirată pentru că lucrurile s-au agravat. Soluţia e puţin sacrificiu, să mai tai din timpul liber, mai tai din profesie şi încerci să schimbi viaţa în cetate”, mai pledează Predoiu, în căutare de democrat liberali.