Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, le-a trimis SMS şi deputaţilor opoziţiei, în care îi informează despre programul de duminică al Parlamentului, când urmează să fie citită moţiunea de cenzură, şi îi roagă să fie prezenţi.

Deputatul USR Iulian Bulai a dezvăluit pe Facebook că a primit mesajul de la Liviu Dragnea. Deputatul USR a precizat că el nu susţine graba de mâine. Iulia Bulai a făcut public şi SMS-ul primit de la Liviu Dragnea.

Parlamentarii PSD au primit vineri noaptea un SMS, obţinut de News.ro, în care li s-a transmis că prezenţa lor este ”obligatorie” la plenul reunit de duminică. "Dragi colegi, vă rog mult să ne mobilizăm şi DUMINICĂ (18 iunie), ora 15.00 să facem cu toţii un efort şi să ne întâlnim în şedinţa de grup de la CDEP, pentru semnarea moţiunii de cenzură! Va urma BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, în cadrul căruia se va citi textul moţiunii. La final vom avea o întâlnire comună - parlamentari şi preşedinţi de organizaţii judeţene, într-o locaţie ce urmează a fi comunicată ulterior. Prezenţa obligatorie!", se arată în mesajul transmis parlamentarilor, obţinut de News.ro.

PSD vrea ca moţiunea de cenzură să fie citită în plenul reunit al Parlamentului duminică, urmând să fie convocat un plen reunit al celor două Camere, a anunţat vineri noaptea senatorul PSD Mihai Fifor.