Avocatul George  Botez, consilier local PSD, l-a criticat pe primarul Adrian Dobre pentru faptul că nu a înţeles că este edilul şef al Ploieştiului.
Botez nu înţelege cum e posibil ca la aproape un an de la câştigarea alegerilor, primarul Dobre  nu şi-a depus specimen de semnătură în bancă, refuzând să semneze orice document important pentru funcţionarea municipiului.

“În Primăria Ploieşti domneşte un sentiment ciudat, semnalul fiind dat chiar de conducătorul instituţiei. Este vorba despre frică. Adrian Dobre demonstrează zilnic că îi este frică, frică să semneze, să iniţieze proiecte noi, să conducă Ploieştiul. Se ghidează după zicala frica păzeşte pepenii, iar domnia sa demonstrează că îi are foarte mici”, a spus Botez.

El l-a criticat pe primar pentru faptul că stă la discuţii pe reţelele de socializare şi anunţă realizări, dar în realitate îi lasă pe viceprimari să lucreze, iar edilul merge doar la tăiat de panglici.

George Botez  este dezamăgit de faptul că ploieştenii sunt nevoiţi să îl suporte pe Adrian Dobre până la finalizarea mandatului.