Cezar Ouatu nu mai are nevoie de nicio prezentare în Ploieşti. Este un artist cunoscut, cu o carieră frumoasă atât în ţară, cât şi în străinătate. Cezar este nemulţumit de faptul că demisia sa din PSD este legată de aşa zisul val de demisii din partid despre care se scrie în presa locală.

"Am demisionat din PSD pentru că am ajuns la un moment în carieră în care nu mai vreau ca numele meu să fie amestecat cu politica. În plus, actualii mei manageri şi condiţiile contractuale nu îmi permit să fac politică. Sunt uimit că demisia mea este folosită în contextul demisiilor din partid, sugerându-se că aş face parte dintre nemulţumiţi. Am rugat pe cineva să  îmi depună demisia la partid, dar este anormal ca documentul să fie făcut public fără acordul meu. Vroiam să demisionez mai demult, şi îmi doream ca acest lucru să fie secret, fără a se face prea mare vâlvă în legătură cu acest subiect ", a declarat în exclusivitate Cezar Ouatu pentru Jurnalul Prahovean.

Artistul a dorit să lămurească problema demisiei sale din PSD, fiind nemulţumit că numele său este implicat într-un aşa zis scandal politic în care nu îşi doreşte să fie implicat.