Ajunşi vremelnic în alte partide decât cel în care şi-au unit destinele, Andrei şi Adrian, vechii colegi de şcoală, s-au luat la trântă şi la înjurături. Copilărind în PDL, i-a dus viaţa care pe unde. Azi unul in PNL, celălalt ( încă ) în ALDE. ŞI CUM PÂNĂ ACUM TURNAU CLIPURI VIDEO IMPREUNĂ, stând la masă şi desenând viitorul Ploieştiului, acum se gratuleaza cu epitete din cele mai colorate, amintind de spumosul Gigi Becali care a relatat despre discuţia lui cu Mitică (DNA) LPF: Nu ne-am jignit ! Eu l-am făcut zdreanţă, iar el mi-a spus oligofren!

Aşa s-ar explica schimbul de replici dintre senatorul Volosevici şi primarul Dobre, până mai ieri prieteni la cataramă.

Astăzi, într-un comunicat de presă semnat de grupul de consilieri al PNL (grup care până mai ieri rupea uşa senatorului înaintea şedinţelor CL pentru a-şi lua noţite despre ceea ce au voie să vorbească... ) aflăm că Volosevici are un "temperamentul agitat, cu dificultăţi în a sta un minut locului ca să citească un text întreg". Hopa...Păi nu acelaşi Volosevici era cel mai bun candidat al PNL la Primăria Ploieşti până să intervină procurorii DNA?

Aşteptăm răspunsul senatorului Andrei Volosevici la comunicatul foştilor colegi de politică....Cine ştie...poate replica va fi la fel de savuroasă....