Partidul Social Democrat va depune marţi, în jurul orei 12,00, la Biroul Electoral Central, listele cu semnături pentru alegerile parlamentare, a anunţat duminică preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea.

El a adăugat că şi listele pentru diaspora vor fi depuse tot marţi.

Listele finale privind candidaturile la alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi aprobate în jurul datei de 20 octombrie, când este preconizată o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, a adăugat liderul PSD.

În ceea ce priveşte nominalizarea unui premier de către PSD, Dragnea a reafirmat că nu va fi făcut public niciun nume înaintea alegerilor, "pentru că acesta va fi sfâşiat sau chemat".

"Am anunţat că nu vom anunţa niciun nume de premier, dintr-un motiv foarte simplu — noi nici nu am anunţat, şi l-am auzit pe unu' trezindu-se vorbind. Nu vorbim despre persoane din două motive — vreau ca toţi să le explicăm oamenilor ce vrem să facem şi cum facem pentru ei şi, în al doilea rând, orice nume ar intra pe piaţă ar fi sfâşiat sau poate chemat. Nu mi-e teamă", a declarat preşedintele PSD.