Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta i-a răspuns Alinei Gorghiu, care a susţinut că este ameninţată zilnic cu puşcăria de către fostul prim-ministru. Ponta susţine că nu a ameninţat-o niciodată pe Gorghiu cu puşcăria şi îşi exprimă speranţa ca liderul liberalilor să nu împărtăşească soarta Elenei Udrea.

Mai mult, acesta afirmă că Gorghiu, pe care o numeşte "Reprezentant Unic al voinţei divine a lui Klaus" în PNL, ar fi obsedată de persoana sa.

"Multstimată şi iubită tovarăşa Alina Gorghiu Dej - cea mai iubita fiica a poporului PNL-PDL ist, camaradă politică de nădejde a Cârmaciului Neobosit Klaus Iohannis!

Aflu cu amuzament că în această zi istorică din viaţă dvs , în care tocmai aţi reuşit să scăpaţi de Vasile Blaga (prin mijloace clasice la dvs că doar nu era să candidaţi şi să fiţi aleasă la ceva) şi să rămâneţi în postul de "Reprezentant Unic al voinţei divine a lui Klaus" în PNL , mintea dvs jucăuşă v-a împins iar la ceva gânduri despre umilă mea persoană (simplu membru al PSD - acel partid pe care nu o să îl bateţi dvs niciodată la vot)! Obsesia dvs pentru mine este totuşi ciudată şi mă îngrijorează!

Vreau să va asigur că nici pe departe nu va pot ameninţă EU cu puşcăria - măcar din simplu motiv că nu am nicio atribuţie sau posibilitate în acest sens (având în vedere că cei care se ocupă cu asta au trecut de la Traian Băsescu la Klaus Iohannis- om care nu cred să aibă motive de supărare pe dvs)!

Din simpatie însă pt dvs ( de pe vremea când îl înjuraţi la mine pe Crin Antonescu şi restul conducerii PNL că nu au vrut să va nominalizeze la Ministerul Justiţiei după plecarea Monei Pivniceru) mi-am permis să va atrag atenţia că atitudinea dvs de acum îmi aminteşte perfect de o altă doamna din politică , şi ea foarte favorizată de un Preşedinte al României, care iubea foarte tare dosarele altora până a ajuns să le aibă pe ale ei!!!

Eu doar sper să nu ajungeţi să împărtăşiţi soarta Elenei (deşi văd că îi copiaţi toate părţile rele fără a le deţine pe cele bune). Şi după cum aţi văzut în cazul colegului Vasile Blaga mă pricep la prevestiri!
Uneori , rar, pomenesc în public de ceea ce oricum cunoaşte toată lumea :
1. Că aţi luat o mulţime de contracte de consultanţă juridică de la "Electrica" în vremea când eraţi şi consilieră şefului AVAS Teodor Atanasiu (exact când lua şi Şova de la acelaşi AVAS fără să fie consilier şi fără să aibă "recomandarea" lui Bogdan Olteanu)!


2. Că aţi fost arbitru la Camera de Comerţ şi Industrie a României numită de dl Preşedinte Mihai Vlasov (e adevărat tot la "recomandarea" lui Bogdan) - faptul că aţi fost audiată pe uşa din spate în acest dosar nu cred că e ceva de durată


3. Că aţi rămas reprezentant în Biroul Electoral Central după ce toţi ceilalţi colegi deputaţi şi senatori s-au retras fiind înştiinţaţi că se află într-o situaţie clară de incompatibilitate (acum ANI nu poate să dea decizie, dar nici asta nu decât o situaţie temporară)

Şi zău că mai sunt şi altele.

Înţeleg că doriţi să faceţi dezvăluiri despre activitatea Guvernului Ponta din 2013 - având în vedere că nu eraţi acolo (vă reamintesc nu din vină mea, ci din simplul motiv că cei din PNL nu vă considerau capabilă de o asemenea poziţie!) vă recomand să îi întrebaţi întâi pe ceilalţi miniştrii PNL - ştiu sigur că nici ei nici eu nu am făcut nimic ilegal. Să nu va lăsaţi înşelată cumva de Dl Isar că ştiţi că domnia sa e cam ..... (cum a zis şi BNR când l-au sancţionat pentru jongleriile făcute)!

Poate însă va amintiţi lucruri la care aţi luat direct parte - de exemplu ce a făcut exact colegul Bogdan Olteanu în 2007-2009! Nu de alta, dar poate vă întreabă cineva oficial despre asta!", a scris Ponta.