Consilierul social democrat George Botez, purtătorul de cuvânt al PSD Ploieşti, răspunde comunicatului de presă emis de ALDE, comunicat în care senatorul Andrei Volosevici vine cu propuneri de proiecte pentru consilierii locali.

Botez consideră că după ce a terminat de dat lecţii PNL, senatorul Volosevici propune PSD aceleaşi formule pe care a încercat să le promoveze şi la PNL, dar care nu au dat niciodată rezultate.

"Personal cred că înainte de a-şi da cu părerea şi de a critica administraţia locală, domnul senator ar trebui să îşi ceară scuze pentru faptul că l-a susţinut la locale pe Adrian Dobre. Andrei Volosevici este, practic, autorul moral al blocajului în care se află astăzi Ploieştiul, care este condus de o administraţie incompetentă, incapabilă să rezolve vreo problemă a oraşului. Vreau să aud din gura senatorului Volosevici că regretă că l-a susţinut pe Adrian Dobre, după care va avea în mine şi în colegii mei din PSD un partener de discuţie în orice problemă consideră de cuviinţă", a declarat George Botez, pentru Jurnalul Prahovean