Îl mai ţineţi minte pe Iulian Teodorescu, fost consilier local şi fost viceprimar cu atribuţii de primar al Ploieştiului? Este domnul acela care motiva lipsa iluminatului ornamental din Ploieşti de faptul că "lumina vine din suflet"...

După o escală la PRM, în timpul căreia a fost si candidat la Primăria Ploieşti, Teodorescu şi-a găsit un nou partid. Conform unui comunicat de presă, Iulian Teodorescu s-a înscris în formaţiunea politică înfiinţată de Marian Munteanu.

„Ca foşti reprezentanţi ai PRU, PRM si FN din Prahova, respingem comportamentul politicianist al conducerilor centrale ale PRU, PRM şi FN, care au abandonat idealurile patriotice, punându-se în slujba PSD şi a vechilor reprezentanţi ai sistemului politic. Având convingerea că singura formaţiune capabilă să-i unească pe toţi cei care pun înainte de orice interesul naţional este Alianţa Noastră România, condusă de dl. Marian Munteanu, am decis să susţinem această nouă construcţie politică, singura forţă care se opune făţiş grupurilor de interese transpartinice care au devalizat ţara”, se arată în  comunicatul de presă semnat de „foştii reprezentanţi ai Partidului România Unită, Partidul România Mare şi Forţa Naţionala din Judeţul Prahova”