Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, spune că ''doar Dumnezeu ştie'' dacă ea va candida la Preşedinţia României în 2019, în vreme ce liderul PSD Liviu Dragnea îi taie elanul.

Firea a fost întrebată duminică la Antena 3, dacă este interesată să candideze la următoarele alegeri prezidenţiale.

"Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019. Noi putem să facem supoziţii şi să ne dăm cu părerea, Dumnezeu a ştiut ce ni se va întâmpla nouă în această viaţă şi, cu siguranţă, El a cunoscut faptul că eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am ştiut, dvs. nu aţi ştiut, bucureştenii nu au ştiut. Nu avem noi de unde să ştim atât de multe lucruri şi în orice caz nu despre viitor", a răspuns Gabriela Firea.

De partea cealaltă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis că nu este bine ca postul de primar general al Capitalei să fie folosit ca o "trambulină personală" în ceea ce priveşte o viitoare candidatură la prezidenţiale.

"Este mult prea devreme să discutăm asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci când împreună am hotărât această candidatură (la Primăria Generală a Capitalei - n.r.), nu cred că ne-ar da această posibilitate, pentru că respectăm foarte mult bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva. Dar, repet, mai este mult până atunci", a declarat Dragnea, duminică, la Antena 3, întrebat dacă Gabriela Firea va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.