Fostul candidat al PNL pentru fotoliul de edil al comunei Şieu-Odorhei, judeţul Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean, a fost surprins în timp ce agresa o femeie în plină stradă.

Soţul femeii a povestit pe Facebook cum s-ar fi petrecut incidentul.

"Onorată opinie publică,

Supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplăcută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judeţului Bistriţa Năsăud.
Pe data de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia mea se afla în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG şi după ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră. După ce a făcut câţiva paşi, un autoturism marca Toyota, cu număr de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer). Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşina respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă aşteptam la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul.
Soţia mea a traversat într-un final, după momentul de spaimă, şi a continuat să meargă în partea dreaptă, pe Bulevardul Independenţei. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, şmecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal. Soţia mi-a spus că, textual, “s-a pişat pe ea durere şi spaimă” atunci când bestia a lovit-o şi nu a fost metaforă. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soţia mea să se urce în maşina lui (chipurile pentru a merge la Poliţia locală – dar ştii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte gânduri sau planuri avea ticălosul?), însă soţia mea s-a opus şi a încercat să sune Poliţia apelând numărul de urgenţă 112.
Bestia ticăloasă de şofer, când a văzut că nu reuşeşte să îşi ducă planul la bun sfârşit, şi totodată că existau martori care au privit împietriţi la scenele la care am făcut referire, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă.
Soţia mea a reuşit să cheme Poliţia, iar aceştia au venit cam după jumătate de oră după producerea evenimentelor şi după un al doilea apel către ei.
După cum am precizat, au existat martori,şi, mai mult decât atât, există camere de supraveghere ale Poliţiei Locale. Unul dintre martori a imortalizat scenele agresiunii la care a fost supusă soţia mea pe un aparat foto şi ulterior, dând dovadă de un spirit civic extraordinar, un adevărat român, i-a adus un cd cu pozele.
De aici încep nedumeririle:
• De ce Poliţia care a venit la faţa locului nu i-a înmânat soţiei mele o copie a procesului verbal?
• Pe data de 15 iunie, soţia mea a mers la Poliţia locală şi a depus o plângere, a dat o declaraţie şi a înmânat pozele tipărite organelor legii. Mare minune: procesul verbal încheiat în ziua precedentă, la care am făcut referire anterior, nu se află încă înregistrat!!!!! Totodată, nici de această dată soţia mea nu a primit o copie a declaraţiei;
• Nemernicul a făcut rost de numărul ei de telefon. De unde? Cumva de la Poliţie?
• Soţia mea a discutat cu o ziaristă pe plan local, care, în loc să îi susţină cauza, măcar în calitate de femeie, încearcă să o facă să renunţe la plângere, susţinând că “viaţa în România este foarte grea”…
• Are posibilitatea acest infractor să influenţeze ştergerea imaginilor de pe camerele de supraveghere ale Poliţiei locale? Tare mă tem că da…
• Încearcă Poliţia să muşamalizeze cazul?
Doamnelor şi domnilor, bestia cu chip de om (aşa arată, după cum puteţi constata din imaginile ataşate) se numeşte Jenor Beudean, nimeni altul decât vice-preşedintele PNL Bistrita şi candidat la tocmai încheiatele alegeri locale la funcţia de primar al comunei Sieu Odorhei, judetul Bistriţa.
Credeţi sau nu, dar după ce am căutat pe internet şi Facebook despre acest ticălos, am constatat că sloganul lui de campanie a fost “Schimbarea în bine incepe cu mine”!!! Fabulos!!!
Doresc să vă menţionez că nu sunt membru al nici unui partid, am avut simpatiile mele politice la un moment dat şi chiar de-a lungul timpului am votat cu PNL.
Cum este posibil să se întâmple aşa ceva în secolul 21, într-o ţară ce se vrea a fi modernă, membră a Uniunii Europene? Trebuie să ne angajăm bodyguarzi care să ne păzească familiile atunci când noi nu suntem fizic alături de soţiile noastre sau de copiii noştri?
Noi nu locuim în România. Sotia se află în vacanţă cu fetiţa noastră de 1 an şi 3 luni la părintii ei, iar în ziua respectiva venise în Bistrita pentru a merge la dentist, fără a fi însoţită de fetiţă, care rămăsese acasă cu soacra mea. Ce s-ar fi întâmplat dacă soţia mea era cu fetiţa?
De ce să ne întoarcem în România? Aici, unde locuim, un astfel de specimen ar fi fost arestat instantaneu. De ce în România lucrurile stau altfel?
Aud deja opinii conform cărora ar trebui “să ne înţelegem la o sumă de bani”. Ticălosule Beudean, cât valorează o palmă dată soţiei tale? Iar dacă “schimbarea începe cu tine”, ticalosule, mergi la puşcărie! Eşti bun, ai reuşit să baţi o femeie!
Cum să procedez, astfel încât bestia să suporte consecinţele barbariei şi ticăloşiei de care a dat dovadă?”,
a scris soţul femeii, Cristian Cezar Constantinescu, pe pagina de socializare.

Politicianul acuzat va fi dat afară din PNL.

„Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Şieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepţională, inacceptabile şi nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Naţional Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Judeţean al PNL se va întruni în şedinţă de urgenţă cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut. Mulţumim, pe această cale, persoanelor care au reclamat astfel de manifestări incompatibile cu o conduită morală şi cetăţenească. Precizăm că domnul Jenor Beudean nu mai deţine nicio funcţie de conducere în cadrul PNL Bistriţa-Năsăud din 15 aprilie 2016”, se arată într-un comunicatul de presă al organizaţiei judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud.