Manipularea şi goana după voturi nu cunoaşte limite. Iar în cazul senatorului Daniel Savu înseamnă şi lipsă de bun simţ. Altfel nu se explicăm cum s-a ajuns la situaţia în care anumiţi ploieşteni sunt sunaţi şi invitaţi să îl susţină pe senatorul, fost angajat al SRI.

Interesante sunt şi conversaţiile pe care le poartă operatorii telefonici plătiţi de Savu cu cei apelaţi (să nu spunem deranjaţi), semn că senatorul a învăţat multe metode de manipulare în perioada în care a fost angajatul SRI

Un ploieştean, bun prieten cu Andrei Gheorghe, fost ofiţer MI, portar al Petrolului şi candidat pe lista PSD pentru CL Ploieşti, s-a trezit sunat de un reprezentant al lui Daniel Savu. Vocea de la capătul telefonului l-a informat că "Îl sună din partea domnului Andrei Gheorghe, iar domnul Gheorghe  îl susţine pe Daniel Savu. "

Colonelul Andrei Gheorghe este revoltat de incident şi a dorit să declare public:

"Eu îl susţin pe Cristian Ganea şi toţi  oamenii care mă cunosc trebuie să ştie că Andrei Ghoerghe, colonelul Andrei Gheorghe îl susţine pe Cristian Ganea şi atât. Fac parte din lista PSD pentru Consiliul Local Ploieşti şi nici nu aş putea susţine o altă persoană decât pe Cristian Ganea.", ne declarat colonelul Gheorghe.