În iunie 2012, Eugen David, primarul comunei Floreşti era într-o tabără opusei celei în care se afla Adrian Dobre, actualul candidat la funcţia de primar al Ploieştiului. Astăzi, cei doi sunt colegi de partid în PNL, dar nu putem să nu vă reamintim un material în care David se plângea de şicanele fostului prefect al judeţului.

Vă reamintim că nu este primul caz de conflict în PNL. Şi Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia, a reclamat abuzurile lui Adrian Dobre.

"Conducătorii PDL Prahova au făcut tot posibilul să ne blocheze activitatea, să nu putem să ne facem datoria fată de cetătenii comunei. Dacă nu mă credeti, cititi ziarele din ultimii ani şi o să vedeti că am dreptate. De exemplu, ne blocau finantările", spunea David, în anul 2012, într-un interviu acordat ziarului Prahova Civic

" La Călineşti au trimis toate controalele posibile. Aproape zilnic veneau echipe mixte, de la Directia de Sănătate Publică, de la Directia Sanitar Veterinară, de la Inspectoratul de Muncă, de la Finante, de la Politia Economică, tot  felul de corpuri de control. Toate au trecut pe acolo şi, din câte ştiu eu, erau coordonate de fostul prefect Adrian Dobre", mai reclama David în acelaşi interviu, materialul complet putând fi accesat AICI.

"Rep.: Ce să aibă fostul prefect, Adrian Dobre, cu dumneavoastră?

E.D.: Acum ceva timp s-au făcut nişte sondaje de opinie în colegiul nostru şi eu am ieşit foarte bine şi la notorietate şi la intentia de vot pentru deputati. Fostul prefect, Adrian Dobre este candidatul PDL, pentru că nu are nicio şansă în fata lui Mircea Cosma la Consiliul Judetean, şi, evident, a fost deranjat de rezultatele sondajelor. Aşa că a încercat să îmi pună bete în roate, doar-doar oamenii îşi vor pierde încrederea în mine. Ca să fiu foarte clar, Dobre, care ar fi trebuit să reprezinte guvernul in teritoriu şi să vegheze la respectarea legii, a avut două
mari priorităti atâta timp cât a fost prefect: să mai dea apă la Azuga şi să mai ia apă de la Floreşti.",
mai explica Eugen David în 2012

Nu putem să nu ne întrebăm cum se comportă cei doi actuali liberali atunci când se întâlnesc la şedinţele de partid? Oare a uitat Eugen David prigoana la care a fost supus de Dobre?