Alina Gorghiu a născut un băieţel care se numeşte Noah, aceasta postând miercuri pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mâna bebeluşului, în mâna sa, şi un mesaj în care compară ultimele zile, de când a născut, cu ”ziua polară”, în care soarele este văzut 24 de ore din 24.

”Ştiţi că la Polul Nord, dacă mergeţi, o să întâlniţi un fenomen extraordinar: soarele de la miezul nopţii sau ziua polară. Dacă vremea e bună, soarele e văzut pe cer 24 de ore din 24. Cam aşa au fost primele zile cu gămălia mea de copil. Nu au fost zi şi noapte, doar zi. E sănătos, viguros, îl cheamă Noah! Iar eu învăţ că pot iubi mai mult”, este mesajul pe care Alina Gorghiu l-a postat miercuri pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu a anunţat în luna februarie că la sfârşitul lunii mai va naşte un băieţel, căruia doreşte să îi dea un nume vechi, din istoria liberală. 

Ea afirma, într-o emisiune TV că bebeluşul vine ”odată cu victoria PNL la Primăria Capitalei"  şi adăuga că sarcina nu este un handicap.

”Nu ne-am hotărât la nume. Mă gândisem la un nume vechi, la un Vintilă, la un Dinu. Mă gândeam să îi dau o simbolistică aparte numelui, căci se naşte în preajma sărbătoririi unui număr important de ani pentru PNL”, spunea atunci Alina Gorghiu, adăugând că îşi doreşte foarte mult să aibă un copil sănătos.

Alina Gorghiu s-a căsătorit la începutul anului cu Lucian Isar, care a ocupat portofoliul pentru Mediul de Afaceri în timpul Guvernului Ponta, în 2012.