O nouă lovitură pentru echipa de campanie a PNL Ploieşti.

Conform publicaţiei Glasul Ploieştean, SC Astra Vagoane Călători S.A nu accepta implicarea imaginilor sale în campanie electorală. Astfel, candidatul PNL Adrian Dobre nu are acordul societăţii comerciale de a utiliza imaginea singurului tramvai românesc - IMPERIO.

„Astra Vagoane Călători este o companie privată, cu capital 100% românesc, neimplicată politic, care nu doreşte ca imaginea ei să fie folosită în campania electorală. Ca singurul producător de de tramvaie noi şi troleibuze din România, Astra Vagoane Călători participă la o serie de acţiuni în scopul promovării unor proiecte în care companiile româneşti pot dezvolta şi fabrica produse şi servicii inovative, bazate pe tehnologii ecologice şi eficiente pentru a rezolva problemele actuale de transport urban şi mediu.”

Cu privire la colaborarea contractuală cu unul din partidele politice din România sau candidat implicat în alegerile locale din 5 iunie 2016, directorul general al Astra Vagoane Călători a declarat pentru Glasul Ploieştean:  „Nu avem încheiat niciun contract pentru folosirea imaginii Astra Vagoane Călători sau a produselor Astra, cu niciun partid politic sau candidat la alegerile locale.”

SURSA: Glasul Ploieştean