Tribunalul Bucureşti a respins, joi seară, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia instanţei fiind definitivă. Judecătorii au hotărât să respingă, ca nefondat, apelul lui Piedone la decizia de miercuri a Judecătoriei Sectorului 4.

Cristian Popescu Piedone a declarat după decizia Tribunalului Bucureşti de respingere a candidaturii sale pentru funcţia de edil al sectorului 4, că va rămâne "primarul de suflet" al locuitorilor din sectorul respectiv.

"De astăzi, voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 şi primarul familie mele, întrucât justiţia a decis că nu pot candida, din cauza unui viciu de procedură al partidului pe care l-am ales în grabă să îl reprezint. Respect această decizie, însă nu renunţ. Vă sunt dator dumneavoastră, celor care m-aţi susţinut, să merg mai departe, să vă pot privi în ochi şi după 5 iunie, pentru că v-aţi pus încrederea în mine. Îmi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopţi şi de zile petrecute pe străzile sectorului, să nu stau deoparte", a scris Piedone, joi, pe Facebook.

El a adăugat că singurul mod în care mai poate face ceva pentru sectorul 4 este să se asigure că va alege un primar care să se pună în slujba cetăţenilor.

"Sunt născut şi crescut în Sectorul 4, voi trai aici toată viaţa, copiii mei trăiesc aici, şi pentru ei, precum şi pentru copiii şi nepoţii dumneavoastră, atât cât îmi mai stă în putere, trebuie să lupt. Singurul mod în care mai pot face ceva pentru sectorul nostru şi oamenii din el este să ne asigurăm, împreună, că vom alege un primar care să se pună în slujba lor, aşa cum mi-am dat silinţa să fac şi eu", a mai spus Piedone.