La doar câteva zile după ce a făcut scandal în Senat, denunţând presupuna îngrădire a libertăţii de exprimare în cazul televiziunilor Intact, senatoarea Cristiana Anghel s-a supărat pe jurnalistul Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii "Starea naţiei" de la TVR. Anghel a depus cerere oficială la Senat să afle ce salariu încasează jurnalistul de la televiziunea publică, după cum a anunţat chiar Pătraru pe Facebook.

"Sunt halit! Fiti atenti, nu glumesc. Doamna Cristiana Anghel a cerut declaratia mea de avere si declaratia mea de interse. Nu radeti, da? Ca nu e de ras! Va dati seama ca doamna e senatoare? Adica, e greu de crezut ca doamna exista. Sper ca esti multimita, Antena 3! :)) Va dati seama ce spectacol facem maine seara? Ca n-am mai prins-o azi...", a scrie Pătraru pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, realizatorul tv a explicat, pentru paginademedia.ro, că senatoarea trebuia să ştie că jurnaliştii nu depun declaraţie de avere şi de interese. "Ce e de remarcat e că doamna care luptă în Parlament pentru libertatea de exprimare numindu-l criminal pe primul ministru, iar atunci când este contrazisă de nişte jurnalişti cu nişte dovezi concrete, dânsa încearcă, prin nişte căi tâmpite, să-i intimideze pe acei jurnalişti", a mai declarat realizatorul emisiunii Starea Naţiei.

Fragmentul de emisiune care a deranjat-o pe Cristiana Anghel: