Sediul Partidului Ecologist din Ploieşti a funcţionat mult timp în sediul din apropierea vechiului Tribunal. Oameni întreprinzători, Ecologiştii nu şi-au umplut sediul de flori, aşa cum te-ai fi aşteptat, ci au transformat încăperea într-o activitate comercială. Astfel, găseai acolo diverse obiecte de papetărie, un xerox si orice alte "mărunţele" care se puteau vinde repede.

Prea mari performanţe politice nu au făcut ecologiştii, dar şi-au păstrat cu îndârjire sediul din centrul Ploieştiului. Acum sediul se află în litigiu. Primăria Ploieşti i-a dat în judecată pe Ecologişti pentru a-i evacua, dar "oamenii politici" refuză să părăsească imobilul, probabil sperând ca activitatea economică să renască vreodată.

Până atunci sediul este abandonat, fiind un adevărat focar de infecţie. Solicităm reprezentanţilor Primăriei Ploieşti să intervină pentru ca sănătatea cetăţenilor să nu fie pusă în pericol, mai ales că în imediata apropiere este o unitate de alimentaţie publică. Nu de alta, dar Ecologiştii ploieşteni au lăsat în urmă maldăre de mizerie, semn că nu dau doi bani pe doctrina politică sau pe ideile de protejare a mediului înconjurător.