Deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, ar putea fi candidatul ALDE la Primăria Ploieşti, scrie phon.ro.

 Cătălin Beciu, vicepreşedintele ALDE Prahova, spune că în cadrul şedinţei Biroului Politic Judeţean de joi seară s-a discutat şi despre viitorul candidat al formaţiunii la funcţia de primar al Ploieştiului.

”Am mai discutat despre necesitatea de a avea candidaţi desemnaţi de către organizaţii, autopropunerile nefiind suficiente. Nu sunt de acord cu modul în care s-a desemnat candidatul  ALDE care să intre în lupta pentru Primăria Ploieşti. Consider că trebuie să lansăm în luptă acea persoană care este cel mai bine plasată în sondaje. Partidul nu este pe persoană fizică. Candidatura trebuie validată de Organizaţia Municipală şi cea Judeţeană. Ba mai mult! Ţinând cont de faptul că vorbim de o reşedinţă de judet, candidatura trebuie validată de Biroul Central. În acest moment doamna Graţiela Gavrilescu este singurul competitor cu şanse să câştige Primăria Ploieşti. Dumneaei a fost viceprimar al Ploieştiului şi a condus Ministerul Mediului, un minister nu tocmai uşor de condus, şi a făcut-o bine.  Sondajele arată clar că doamna Graţiela Gavrilescu este în primele două locuri în opţiunea ploieştenilor. Eu cred că va accepta să intre în lupta pentru funcţia de primar al Ploieştiului”, a declarat Cătălin Beciu, vicepreşedintele ALDE Prahova pentru phon.ro