Premierul Dacian Cioloş pleacă la Berlin, pentru o întâlnire cu Angela Merkel, la bordul unui avion privat. Este vorba despre o cursă privată Air Ţiriac, care va costa 23.500 de euro.

Despre vizita lui Dacian Cioloş în Germania, purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că din delegaţia care îl va însoţi pe prim-ministru vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, şi şeful Cancelariei prim-ministrului Dragoş Tudorache.

"Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească şi cu Forumul româno-german care are reprezentanţi la Berlin. Scopul este întărirea relaţiilor bilaterale şi de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuţie în această lună şi la Consiliul European, legate de migraţie, politică externă", a precizat Dan Suciu.

Aroganţa premierului este nejustificată, mai ales în condiţiile în care un zbor de linie, la bussines-class costă în jur de 1000 de euro, dus-întors