ADIO, PNL! Acesta este titlul care îţi vine în minte când citeşti titlurile din ziare care anunţă debarcarea senatorului Ion Luchian de la şefia PNL Prahova. Şefie pe care a mai deţinut-o cu succes în anii 90, atunci când liberalii nu erau o struţo-cămilă rezultată în urma fuziunii cu fostul PDL.

Anunţul venit pe la colţuri a fost confirmat de Sebastian Danielescu într-o postare pe pagina personală de Facebook. Danielescu anunţă că medicul Luchian, liberal din 1991, a fost înlocuit cu senatorul de Călăraşi Iulian Dumitrescu. E drept, conform CV-ului noul şef al PNL Prahova este născut la Vălenii de Munte!

Oricum, prin eliminarea lui Ion Luchian, planul PDL de a acapara PNL-ul tradiţional a reuşit 100%. Astfel, toţi liberalii de valoare din vechiul PNL au fost înlăturaţi şi obligaţi să plece sau, pur şi simplu, să renunţe la politică. Un semnal că liberalii mai au un cuvânt de spus ar fi fost desemnarea pe postul de copreşedinte PNL a lui Vlad Oprea, primarul staţiunii Sinaia, dar probabil, foştii pedelişti au dorit să se asigure că nu vor avea opoziţie atunci când vor fi desemnaţi candidaţii pentru viitoarele alegeri locale şi parlamentare.

Din păcate, avem, încă o dată, confirmarea, că fostul PDL trăieşte! Doar şi-a schimbat denumirea în PNL!

FOTO: Facebook