Reţinerea lui Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a bulversat toată clasa politică din Românie. Cu doar câteva ore înainte de reţinere, primarul Bucureştiului i-a acordat un interviu jurnalistei Ioana Răduca. Aceasta a publicat pe siteul personal un amplu fragment din interviul cu Sorin Oprescu. Publicăm imaginile postate de Ioana Răduca, iar declaraţiile edilului sunt senzaţionale. Nu putem să nu ne întrebăm, dacă nu cumva Sorin Oprescu ştia că este supravegheat de DNA

"Ieri, la ora prânzului, cu doar câteva ore înainte să fie reţinut sub acuzaţia de luare de mită, am realizat un interviu cu Sorin Oprescu. Era stabilit de acum o lună şi norocul jurnalistului a făcut să fie cea mai recentă declaraţie a primarului. E un interviu despre proiectele din capitală, candidatura la prezidenţiale, şpagă, consilieri arestaţi, familie şi medicină. În lumina ultimelor informaţii, cea mai interesantă parte e cea despre justiţie şi comisioane.
Spunea că se teme că balanţa justiţiei nu e echilibrată, că se ştie curat şi doarme liniştit noaptea, dar e speriat de avalanşa de delaţiuni de la DNA… După interviu, a rămas la Mogoşoaia cu mai mulţi oameni din echipa sa. Spre seară, ar fi luat mită. Procurorii spun că era în mijlocul unei reţele care îşi lua partea din contractele pe bani publici.
Un scurt fragment din interviu e mai jos.",
scrie jurnalista pe siteul personal.

SURSA: http://ioana-raduca.ro