Conducerea PSD se întâlneşte duminică cu grupul parlamentar al partidului din Senat, la reuniune urmând să participe şi preşedintele interimar al formaţiunii social-democrate, Liviu Dragnea.

În cadrul întâlnirii, care va avea loc la ora 17,00, la Palatul Parlamentului, se va discuta cel mai probabil şi despre viitorul şef de grup.

Surse social-democrate au confirmat, pentru AGERPRES, că Ilie Sârbu intenţionează să-şi anunţe demisia de la conducerea grupului PSD din Senat. Potrivit surselor citate, Ilie Sârbu ar urma să facă acest anunţ la reuniunea grupului parlamentar.

Totodată, luni, la Parlament, va avea loc şedinţa Grupului PSD din Camera Deputaţilor, unde va participa şi preşedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea.

"Vom avea întâlnirea cu grupurile parlamentare. Nu vom avea o întâlnire în comun. Vom avea duminică, la ora 17,00, o întâlnire cu grupul din Senat. Întâlnirea va avea loc chiar la grup, în Senat. Şi luni, la ora 17,00, întâlnire cu grupul de la Camera Deputaţilor", a afirmat Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă, la finalul BPN al PSD din această săptămână.