Deputatul PSD Mădălin Voicu a fost numit consul general al României la Bonn, Guvernul adoptând o hotărâre în acest sens, potrivit unei informaţii de presă a Guvernului.

"Începând cu data încheierii misiunii domnului Mihai Botorog, domnul Mădălin Ştefan Voicu se numeşte consul general, şef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania", se precizează într-o informaţie de presă a Guvernului.

De asemenea, în şedinţa de guvern de miercuri s-a mai decis şi numirea lui Mihai Botorog în calitatea de şef al Consulatului General al României la Marsilia, Republica Franceză.

Deputatul PSD Mădălin Voicu anunţa marţi că îşi doreşte să iasă din politica românească cât de curând posibil, arătând că nu mai înţelege să facă "politică uşor diletantistă, cu ipocrizii, minciuni şi înşelăciuni".

"Eu vreau să ies din politică foarte repede. Asta însemnând maxim o lună de zile. În momentul în care voi ieşi din politică, eu nu o să arunc cu pietre sau să critic. Vreau să îmi aleg un alt drum, în altă direcţie, unde voi reuşi probabil să fac mult mai mult", a spusMădălin Voicu la Antena 3