Liberalii prahoveni sunt dornici să îşi spele imaginea şifonată de...DNA. Astfel, PNL Prahova l-a desemnat să conducă departamentul de comunicare al filialei pe Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia, unul dintre liberalii vechi şi care nu a fost niciodată implicat în scandaluri publice.

Oprea a anunţat, în prima conferinţă de presă organizată în noua sa calitate, că şi-a propus să schimbe imaginea PNL Prahova şi să aducă în faţa publicului primarii liberali şi proiectele bune ale peneliştilor

Diplomat, Vlad Oprea a evitat răspunsurile tranşate legate de situaţia lui Mircea Roşca,Ionuţ Ionescu şi Adrian Semcu, explicând că cei trei sunt, în prezent, simpli membri de partid.

Cât despre candidatul la funcţia de primar al Ploieştiului, Vlad Oprea a explicat că vor fi comandate mai multe sondaje de opinie, iar în cursa oficială va intra cel mai bine plasat în preferinţele ploieştenilor.

Oricum este pentru prima oară după mulţi ani, când PNL Prahova dă semne că vrea să îşi îmbunătăţească imaginea. Iar desemnarea lui Vlad Oprea, unul dintre cei mai vechi liberali prahoveni, este un semn că liberalii prahoveni vor să se debaraseze de şmecheraşii care au intrat în politică pentru a se ocupa de tot felul de afaceri mai mult sau mai puţin legale.