Deputatul democrat-liberal Elena Udrea a explicat, într-o emisiune la B1, că este visul oricărui politician pasionat să candideze la alegerile prezidenţiale.

"Orice politician care face politică din pasiune şi face carieră se pregăteşte să ajungă la un moment dat preşedinte. Da, într-o zi mă gândesc să candidez la preşedinţie. Este devreme să mă gândesc despre 2014. Cred că, mai important decât să spunem astăzi cine candidează din partea PDL, să vedem dacă putem să îi punem în spate o maşinărie politică puternică, să vedem în ce măsură reuşim să avem ca partener pe Traian Băsescu în aceste alegeri şi să îl putem desemna pe cel care poate să ducă bătălia cu Ponta şi Antonescu."

Întrebată cine ar putea candida din partea dreptei româneşti, Elena Udrea a explicat că Emil Boc are cele mai mari şanse.

"Astăzi putem candida cu Mihai Răzvan Ungureanu, din partea dreptei, Emil Boc, din partea PDL, dacă ne uităm şi pe sondaje, el a fost cel mai demonizat. Este cel care va puncta cel mai mult, pentru că el a tras cel mai mult de pe urma guvernării. Dar Emil Boc este primul pe listă, el are cele mai mari şanse.", a explicat Udrea.