Mult zgomot pentru un partid atât de...liberal. Pentru filiala unui partid care abia a prins locul 5 la alegerile europarlamentare în Prahova, liberalii din judeţ dau dovadă că au sângele fierbinte.

La finalul săptămânii trecute, deputatul Mircea Roşca anunţa că i s-a spart contul de Facebook şi că a sesizat DIICOT-ul pentru a-l descoperi pe hackerul care a asaltat mailurile ziariştilor cu conversaţiile parlamentarului liberal. Voalat, Roşca a acuzat-o de acest furt pe Bianca Bora, fosta sa mână dreaptă din PNL, cea pe care o promovase în postul de şefă a tinerilor liberali din judeţ (Nu pentru că Bianca Bora avea mari calitătăţi de politician, ci pentru că Mircea Roşca nu mai avea vârsta necesară pentru a ocupa această funcţie)

"Daca ar fi sa.mi reprosez ceva, ar fi faptul ca in toata cariera mea , m.am increzut in oameni si am incercat sa promovez prea repede tineri ce pareau de perspectiva , sarind prea repede peste etapele maturizarii......", a scris Roşca pe contul de Faceebook.

În replică, Bianca Bora, cea care este acuzată că l-a trădat pe Roşca şi a trecut de partea lui Marius Fenichiu, l-a atacat dur pe parlamentarul acuzat de DNA de luare de mită, într-o declaraţie pentru siteul incomod.ph.

"Domnul Mircea Roşca este în continuare paranoic şi poate mă apuc să scriu o carte despre dumnealui, dacă continuă cu acuzaţiile acestea nefondate. Iar colegii de la ph-online sunt trimişi în judecată şi ne vom vedea în instanţă. Toate atacurile din ultima perioadă la adresa mea, inclusiv faptul că au vrut să îmi ia capul de la TNL Prahova, este tot mâna lui Mircea Roşca, care a început un război personal cu mine pentru că nu mai are ce să facă altceva. Din momentul în care dumnealui a intrat în arest, eu am făcut un pas înapoi pentru că mi se pare că nu este normal să intru în cârdăşie cu nişte puşcăriaşi, iar din momentul în care eu am decis să nu mai fac echipă cu dumnealui au început nişte atacuri personale la adresa mea. Nu am idee cine i-a spart contul de Facebook, organele abilitate vor afla, am înţeles că a depus o plângere la DIICOT, doar în momentul în care se va finaliza ancheta vom afla cine este făptaşul, până atunci să tacă şi să nu mă mai atace pe mine în presă", a declarat Bianca Bora pentru  Ziarul Incomod

Oricum nici Bianca Bora nu are prea mulţi prieteni în PNL, semn că dacă sari etapele în politică nu reuşeşti decât să îţi faci mulţi duşmani şi să ai parte de o imagine publică proastă. Surse din PNL ne-au spus că zilele trecute în şedinţa Biroului Politic Judeţean a fost discutată dizolvarea TNL Prahova în urma demisiilor a 70% din membri. Aşadar, Bora rămâne fără jobul de şefă a tinerilor liberali, la fel cum fostul său mentor în politică, Mircea Roşca a rămas fără poziţia de şef al PNL Prahova.

Încurcate sunt căile politicii prahovene...