Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului şi preşedinte PLR Prahova, a venit, la Ploieşti, într-o conferinţă de presă şi a explicat de ce consideră noul Cod Fiscal ca fiind un plus pentru România.

Ploieşteanca a declarat că mediul de afaceri din România trebuie împrospătat şi că este nevoie ca noul Cod Fiscal să fie votat urgent. "Mediul de afaceri din România trebuie împrospătat pentru că şi angajatul, şi angajatorul are un rol foarte important în modul în care se dezvoltă economia naţională.", a afirmat Gavrilescu. 

"Eu doresc ca mediul de afaceri din România să fie revigorat, doresc ca numărul IMM-urilor din România să crească .Suntem o ţară europeană, trebuie să ne aliniem tuturor normelor şi normativelor internaţionale şi să ne uităm atent cum în celelalte state, nu numai din Europa, ci din întreaga lume, IMM-urile au o forţă extraordinar de mare. Aşa cum în România peste 42% din aportul la PIB este adus de IMM-uri, trebuie să aducem contribuţia noastră prin votul în Parlament, pentru ca dezvoltarea IMM-urilor din România să se facă aşa cum trebuie, cu facilităţile de rigoare şi cu respectarea legii şi din partea dumnealor", a afirmat Graţiela Gavrilescu.

Parlamentarul prahovean  îşi doreşte ca armistiţiul pe Codul Fiscal propus de liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, să fie însuşit de liberalii autentici, fiind un proiect sută la sută liberal.