Întâlnire de taină a democrat liberalilor prahoveni la Cheia. De fapt, la şedinţa de partid, aproape secretă, am putea spune, au participat primarii şi viceprimarii fideli Robertei Anastase şi lui Adrian Dobre. Tema întâlnirii a fost anunţata candidatură a lui George Ionescu la şefia filialei Prahova a PDL. Afectată de acuzele fostului coleg de partid Gabriel Sandu, care susţine că o parte din mita primită în dosarul Microsoft ar fi ajuns şi la ea, Anastase încearcă să se asigure că va rămâne, în continuare, la şefia filialei.

Surse din PDL ne-au dezvăluit că la întrunirea de la Cheia s-a stabilit un plan de "atac" la adresa lui George Ionescu, atacuri care vor fi bazate în special pe "pasiunile" deputatului democrat liberal, pasiuni care includ terenurile de vânătoare,  bălţile de pescuit, dar şi retrocedări de terenuri forestiere în zona Câmpina.

Bătălia dintre Roberta Anastase şi George Ionescu se anunţă a fi foarte interesantă, mai ales că viitorul lider al PDL Prahova ar putea conduce noua filială a PNL, în condiţiile în care liberalii prahoveni sunt serios afectaţi de arestarea deputatului Mircea Roşca, fostul preşedinte al PNL Prahova. Suntem curioşi când vor începe atacurile taberei Anastase, şi care va fi riposta taberei Ionescu.

Preluarea conducerii noului PNL Prahova înseamnă automat şi influenţă în conducerea centrală a formaţiunii politice, în condiţiile în care judeţul este considerat unul important pentru toate partidele din România.