Într-o atmosferă relaxantă, doamnele social democrate din Ploieşti şi-au sacrificat câteva ore din timpul dedicate familiei şi s-au întâlnit în sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ pentru a-şi alege preşedinta. Cele peste o sută de  pesediste prezente s-au bucurat de prezenţa liderilor partidului. Senatorul Augustin Mitu, deputatul Ion Eparu, primarul Iulian Bădescu şi consilierul judeţean Rareş Enescu şi-au ocupat, mândrii, locurile în prezidiu şi au supravegheat atenţi desfăşurarea întâlnirii. Bineînţeles, nu înainte de a le povesti doamnelor despre respectul pe care li-l poartă şi de a le ruga să participle activ şi la următoarele campanii electorale.

La final, medicul Carmen Dumitru, managerul Spitalului Municipal Ploieşti, a câştigat un nou mandat de patru ani la şefia OFSD Ploieşti. Dumitru este la al doilea mandate consecutiv şi a fost aleasă cu unanimitate de voturi.

Carmen Dumitru va fi ajutată în activitate de  vicepreşedinţii Anca Agapie, Mădălina Lupea, Iolanda Băzăvan, Sanda Drăgulea şi Nicoleta Năforniţă, de secretarul Luminiţa Breazu şi de membrii biroului de conducere: Irimia Mariana, Marin Daniela, Dincuţă Elena, Dumitru Florina, Cioc Sofia si Bogdan Anişoara

 Carmen Dumitru a anunţat că va sprijini integrarea femeilor pe piaţa muncii, prin informare şi consultanţă, precum şi iniţierea unor programe de asistenţă medicală, destinate femeilor cu vârste de peste 60 de ani.