Încet, încet PNL rămâne fără consilieri în Consiliul Local Ploieşti. Ultima plecare este a lui Adrian Lupu, aflat la al doilea mandat de consilier şi unul dintre liberalii cu vechime (si cu activitate politică) în PNL Prahova.

Opţiunea lui Lupu este PLR.

Contactat telefonic de reporterii Jurnalului Prahovean Adrin Lupu a confirmat plecarea din PNL şi a recunoscut că "a fost greu să iau această decizie". Alesul local nu a dorit să comenteze prea mult această plecare, dar ne-a spus că aderarea sa la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a avut loc încă de miercuri, 8 octombrie.

Adrian Lupu a fost candidatul PNL pentru un mandat de primar al Ploieştiului în 2008, fiind membru PNL din 1998.

Vă reamintim că liberalii au pierdut cei mai mulţi consilieri în Consiliul Local Ploieşti. Astfel, George Botez şi Marcian Cozma au optat pentru PSD, viceprimarul Iulian Teodorescu a trecut la PLR, iar la PNL au rămas(deocamdată) Ionuţ Ionescu (fost membru PSD şi city manager al Ploieştiului în mandatul lui Emil Calotă), Cristian Dumitru (fost viceprimar PPDD) şi Paul Palaş (despre care se aude că ar pleca şi el tot la PLR).

Suntem curioşi cum va justifica deputatul Mircea Roşca aceste plecări din PNL în faţa liderilor centrali ai formaţiunii politic, mai ales că cei plecaţi sunt liberali cu ştate vechi în partidul Brătienilor