După Diana Niculescu, un al doilea consilier judeţean ales pe lista PPDD şi-a depus adeziunea la PSD. Este vorba despre Cătălin Niţă, care se afla de foarte mult timp în conflict cu conducerea judeteană a formaţiunii politice.

Niţă, fost preşedinte al organizaţiei de tineret a PPDD Prahova, s-a trezit exclus peste noapte din partid pe motiv de inactivitate politică. A contestat în instanţă deciziile formaţiunii politicce, iar solicitările repetate de excludere a lui Cătălin Niţă din CJ ale Gabrielei Anghel, preşedinta filialei Prahova a PPDD, s-au izbit de opoziţia consilierilor judeţeni care au aşteptat o decizie definitivă a Justiţiei.

Surse apropiate PSD susţin că PPDD va fi marele perdant al intermecatoului politic deoarece Diana Niculescu şi Cătălin Niţă vor fi urmaţi în PSD şi de ceilalţi doi consilieri ai partidului lui Dan Diaconescu- Auraş Dragomir şi Jenica Tabacu.

După ce a pierdut şi cei doi primari aleşi sub sigla PPDD, cei de la Şirna şi Tomşani se zvoneşte că PPDD va rămâne fără consilieri şi în Consiliul Local Ploieşti. Rămâne de văzut ce explicaţii va da Gabriela Anghel în faţa conducerii centrale a partidului în momentul în care se va afla că PPDD nu mai are niciun ales local sau judeţean în Prahova...