Liberalii îl aşteaptă, în continuare, pe Crin Antonescu. Şi, conform stiripesurse.ro Antonescu pregăteşte o revenire în forţă în jocul politic.

Deşi a explicat că ar putea sta deoparte în această campanie electorală, se pare că Antonescu îşi pregăteşte cu mare atenţie revenirea la masa marelui joc politic.

Pe scena politică se mai vehicula o revenire a lui Crin Antonescu chiar cu o candidatură la Cotroceni. Această posibilitate este, în acest moment, exclusă total din discuţie.

Însă se discută despre o revenire puternică a lui Antonescu, care va juca un rol decisiv în strategia lui Klaus Iohannis de a câştiga Cotroceniul.

Se mizează foarte mult pe impactul mediatic şi electoral al revenirii în forţă a lui Crin Antonescu. Tocmai de aceea, revenirea este împinsă cât mai aproape de începutul campaniei electorale.

Conform stiripesurse.ro, Antonescu va fi prezentat de cei din ACL drept singurul politician care poate ţine piept PSD-ului şi singurul care îi poate dărâma pe Ponta&compania, dat fiind trecutul comun.