Zilele în care Gheorghe Sârbu reprezenta deliciul şedinţelor Consiliului Local Ploieşti au apus. Surse din PDL susţin că democrat liberalul a fost revocat din funcţia de lider al grupului PDL din Consiliul Local Ploieşti, deoarece prestaţia sa a adus grave probleme de imagine formaţiunii politice conduse în Prahova de Roberta Anastase.

Potrivit unei decizii interne a partidului, liderul grupului de consilieri PDL din Consiliul Local Ploieşti va fi schimbat la fiecare şase luni, iar în prezent funcţia este ocupată de Iulian Bolocan.

Lui Sârbu i s-a interzis să participe la şedinţa de astăzi a Consiliului Local Ploieşti, deoarece democrat liberalul intenţiona să protesteze împotriva hotărârii partidului şi să se aşeze pe ultimul loc destinat Opoziţiei în sala de şedinţe.

Decizia de marginalizare a lui Sârbu a fost luată personal de Roberta Anastase, care, în afara discursului analfabet, îi reproşează alesului şi atitudinea faţă de proiectul ANL propus de Iulian Bădescu.

Vă reamintim că  proiectul privind construirea a 23 de locuinţe ANL a fost amânat de mai multe ori de aleşii PDL, Ploieştiul riscând să piardă finanţarea din partea Agenţiei Naţionale a Locuinţei. Hotărârea a fost adoptată abia după ce primarul Iulian Bădescu a discutat, personal, cu Roberta Anastase.