Elena Udrea, candidatul PMP pentru fotoliul de preşedinte al României nu ratează nicio ocazie de a-şi face campanie electorală. Şi cum a fost criticată pentru pantofii scumpi, la Festivalul Caşcavelei de la Valea Doftanei, eveniment care a debutat astăzi, Udrea a venit încălţată cu o pereche de balerini, simpli negri şi îmbrăcată în jeanşi. Iar cum emblema PMP o reprezintă cămaşa albă, blonda a purtat tricou şi sacou albe.

Elena Udrea a făcut astăzi un veritabil turneu electoral, ziua debutând cu mai multe vizite în judeţul Braşov (cea mai interesantă fiind la un producător de genţi şi pantofi) şi terminându-se cu "Caşcaveaua" de la Valea Doftanei.

Udrea a fost însoţită de deputatul Dragoş Gunia, de preşedintele PMP Prahova Cătălina Bozianu, de lidera femeilor din PMP Ruxandra Dragomir şi de alţi lideri prahoveni ai formaţiunii politice.

Suntem curioşi dacă blonda a bifat şi o întâlnire cu fosta sa colega de partid Roberta Anastase, ştiut fiind faptul că fosta lideră a Camerei Deputaţilor deţine o casă la Valea Doftanei, iar Anastase a susţinut-o pe Udrea în alegerile pentru şefia PDL.