Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, după ce Delegaţia Permanentă l-a desemnat pe actualul lider al partidului Klaus Iohannis drept candidat la prezidenţiale din partea formaţiunii, că toată lumea este mulţumită, inclusiv el, şi a arătat că procedura de vot a fost una corectă.

"Toată lumea este mulţumită: domnul Iohannis pentru că a fost desemnat, partidul pentru că a făcut desemnarea, eu pentru că ceea ce am solicitat, şi anume această pronunţare printr-un vot clar, corect, civilizat, elegant, s-a făcut. În rest, vom vedea ce se mai întâmplă", a spus Antonescu după şedinţa Delegaţiei Permanente.

El a precizat că scorul obţinut de Iohannis în cadrul şedinţei a fost unul normal, care nu ar trebui să creeze îngrijorare în ceea ce îl priveşte pe câştigător.

"Eu cred că e un scor normal, în limitele normalului. Eu cred că e un scor foarte bun pentru câştigător şi, ce voiaţi, chiar să nu voteze nimeni cu mine sau ce? Nu e îngrijorător deloc, e un partid în care a avut loc o competiţie normală, s-a votat într-o procedură corectă, s-a votat secret până la urmă pentru că s-a invocat Statutul şi cu asta basta", a mai spus Antonescu.