Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al PNL, o pune la punct pe Norica Nicolai care a anunţat că va rămâne în grupul ALDE din Parlamentul European. Seniorul liberal a precizat că situaţia acesteia nu va fi soluţionată în aceste zile, pe agenda acestor zile fiind fuziunea cu PDL şi alegerea candidatului la alegerile prezidenţiale.

Totodată, Quintus a declarat, la România TV, că  Norica Nicolai “face greşeli de femeie” şi “vorbeşte aiurea”: „Nu cred că se va discuta zilele acestea, când avem lucruri mai importante de făcut, despre situaţia Noricăi Nicolai. Norica face greşeli de femeie, sentimentalismele merg în altă parte, nu în politică. Pacatul ei e altul, e că vorbeste aiurea, în divere circumstanţe”.

Reamintim că Norica Nicolai s-a înscris în grupul ALDE (Alianţa Democraţilor şi Liberalilor pentru Europa) din Parlamentul European unde deţine, de altfel, şi funcţia de vicepreşedinte. Nicolai a anunţat ulterior că deşi nu va merge în grupul PPE, conform deciziei partidului, nici nu intenţionează să-şi dea demisia din PNL, aşteptându-se, însă, la o excludere.