Vadim Tudor nu vrea să renunţe nici în ruptul capului la Partidul România Mare. Tribunul a atacat în instanţă deciziile Congresului PRM, iar acum trebuie să vină cu acte lămuritoare în faţa magistraţilor.
Practic, acesta contestă decizia plenarei PRM din data de 15 iunie, atunci când a fost schimbat de la şefia formaţiunii politice. Fostul şef al PRM susţine că a venit cu dovada că ar fi fost înlăturat în mod ilegal de la conducerea formaţiunii politice. C.V. Tudor s-a prezentat la Tribunalul Bucureşti cu CD-uri prin care să demonstreze că anumiţi membri au votat de mai multe ori.
Concret, Vadim Tudor a catalogat drept ilegale deciziile colegilor săi de partid, afirmând de asemenea că PRM este o marcă pe care el însuşi a înregistrat-o. .

"Trebuia făcută cu prezenţa majorităţi. Ei cu totul au fost 129, trebuiau să fie 170, dar din 129 numai vreo 30 erau membrii ai Consiliului Naţional, restul au fost luaţi de pe stradă. Am văzut că în absenţa stăpânilor joacă şoarecii pe masă şi am decis ca în acest partid să instaurez din nou un partid cu o mână de fier. Cui nu îi convine să plece", a declarat Corneliu Vadim Tudor.