Liberalii ploieşteni au, de astăzi, un Birou Politic Interimar nou, coordonat de deputatul Mircea Roşca, cel care deţine şi funcţia de preşedinte al PNL Prahova.

După plecarea deputatului Nicolae Alexandri şi dizolvarea Biroului Politic Municipal organizaţia s-a aflat pentru o scurtă perioadă într-o uşoară degringoladă. Dar liberalii s-au repliat rapid şi au reuşit să formeze un Birou Interimar format din foarte multe personalităţi locale.

Din noul organism de conducere fac parte viceprimarul Iulian Teodorescu, consilierii locali George Botez, Adrian Lupu, Paul Palaş, Cristian Dumitru, Ionuţ Ionescu, Marcian Cosma, fosta campioană mondială la gimnastică Corina Ungureanu, medicul Dan Oprea(cea mai noua „achiziţie” a PNL), actriţa Rodica Alexandru, avocata Oana Tănăsică, ziaristul Alex Policală, precum şi mai mulţi oameni de afaceri, jurişti şi ingineri din Ploieşti.

Potrivit lui Mircea Roşca din nou Birou fac parte toţi şefii celor 27 de organizaţii de cartier din municipiu, iar liderul liberal este convins că aceştia vor reuşi să formeze o filială municipală puternică, care va putea da viitorul primar al Ploieştiului.

George Botez, liderul grupului PNL-PDL

 

Mircea Roşca a anunţat că liderul grupului de consilieri locali rezultat în urma fuziunii dintre PNL şi PDL va fi avocatul George Botez.  Botez a declarat că aleşii locali vor aproba toate proiecte necesare dezvoltării Ploieştiului.

Întrebat dacă este tentat de funcţia de viceprimar sau de o viitoare candidatură la Primăria Ploieşti, George Botez a anunţat că nu este interesat de nicio funcţie în executiv, preferând să se ocupe în continuare de avocatură, meserie pe care o practică de 25 de ani. Totuşi, el a încheiat cu o replică favorită oricărui politician: „Dacă partidul mi-o va cere, voi vedea atunci ce e de făcut”.