Delegaţia Permanentă a PNL Prahova se reuneşte luni, de la ora 17.00, la Bucov, iar principalul punct de pe ordinea de zi îl constituie excluderea celor trei consilieri judeţeni, membri ai PNL, care nu au votat pentru validarea mandatului lui Marius Fenechiu. Cei trei "rebeli" sunt Iuliana Dosaru, Toma Pinţoiu şi Vasile Pătraşcu, iar dacă vor fi excluşi din PNL îşi vor pierde şi mandatele de consilieri judeţeni.

Propunerea de excludere a venit din partea deputatului Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, care a fost nemulţumit de atitudinea necolegială a celor trei şi a decis să ceară votul Delegaţiei Permanente pentru a-i exclude din partid.

Vă reamintim că mandatul rămas vacant în CJ Prahova în urma demisiei lui Laurenţiu Rebega, ales europarlamentar, ar fi revenit, conform protocolului defunctei USL, liberalilor, respectiv lui Marius Fenechiu, care era următorul pe listă. În şedinţa Consiliului Judeţean Prahova, validarea lui Fenechiu a fost adoptată cu voturile PDL şi a unei părţi din PNL.

Iuliana Dosaru, Toma Pinţoiu şi Vasile Pătraşcu au preferat să se abţină de la vot, iar atitudinea lor a stârnit nemulţumirea colegilor de partid.

Rămâne de văzut dacă mâine cei trei vor fi excluşi din PNL sau dacă atitudinea lor va fi considerată de către colegii de partid... o "simplă rătăcire"